Movem Sant Just | Canvi al tàndem del grup municipal de Movem Sant Just
15657
post-template-default,single,single-post,postid-15657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Canvi al tàndem del grup municipal de Movem Sant Just

Canvi al tàndem del grup municipal de Movem Sant Just

Movem Sant Just és una candidatura oberta i plural de gent d’esquerres, ecologista, partidària de les propostes basades en el bé comú, transformadora i inconformista amb la realitat que l’envolta. Creiem que la política municipal no és només gestió i tenir la casa endreçada, sinó una oportunitat de fer canvis profunds i significatius de la realitat quotidiana. És saber que podem fer molt des de la proximitat i ser conscients que moltes de les lluites són compartides per molts altres companys i companyes que fan de la seva participació a la política un compromís personal i col·lectiu.
Transcorreguts aquests primers 18 mesos a l’Ajuntament en què he estat l’encarregat de situar-me al davant del tàndem, ara és el torn d’en Just Fosalva. Hi ha hagut prou temps per establir un bon clima de treball, una entrada adequada a una institució que requereix conèixer els seus mecanismes propis, i una definició dels objectius generals de govern.
Aquest és un relleu parlat i planificat, només avançat uns mesos per la circumstància sobrevinguda d’una oferta per incorporar-me al grup polític d’Entesa a la Diputació de Barcelona, en una tasca d’assessorament als municipis de la demarcació, compartint el que estic aprenent durant aquests anys de regidor amb altres companys i companyes que comparteixen lluites arreu. Davant d’això, el sentit comú aconsella deixar algunes de les meves atribucions al govern, en concret les de segon tinent d’alcalde, que passarà a assumir-la en Just. Jo segueixo amb la meva responsabilitat al capdavant de les regidories de Medi Ambient, Espai Natural, Residus i Energia.
I què dir d’en Just? No passa dia que no em sorprengui la seva natural adaptació a la dinàmica política, la seva il·lusió, el saber destriar el gra de la palla i la seva capacitat analítica de la realitat més propera. Els objectius els té i els deixa clars, i és dinàmic i flexible en les accions per aconseguir-los. Amb un mètode heretat segurament l’educació en el lleure, li permet observar, ser crític i actuar en conseqüència. I fer-ho sense deixar de ser el que sempre ha estat: una persona compromesa amb el seu poble i el seu teixit associatiu.
Movem segueix la seva ruta, amb la tranquil·litat de seguir funcionant com un equip cohesionat dins i fora de la institució, amb el privilegi de tenir ara al capdavant una persona que és un actiu de present i, tant de bo, de futur.
Seguim movent Sant Just!