Movem Sant Just | Aturada de país – 3 d’octubre
15712
post-template-default,single,single-post,postid-15712,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Aturada de país – 3 d’octubre

Aturada de país – 3 d’octubre

La Taula per la Democràcia convoca avui una “Aturada de país” per expressar el rebuig a la intervenció desproporcionada de les forces de seguretat de l’Estat contra centenars de ciutadans i ciutadanes que es manifestaven pacíficament reivindicant el seu lliure exercici de vot. Així, és important donar una resposta unitària com a la millor defensa de la democràcia.
Aquesta aturada és una resposta unitària i ferma de defensa de la democràcia i de rebuig a la repressió de les forces de seguretat per impedir el normal desenvolupament d’un procés de votació, una de les accions més greus que s’han fet contra la democràcia en el nostre país. Però alhora, cal deixar clar que a partir d’aquestes accions de mobilització no es pugui legitimar una Declaració Unilateral d’Independència.
Fem una crida a la unitat de la societat catalana, plural i diversa i us convoquem, dimecres, 3 d’octubre, a la concentració comarcal que se celebrarà a la Plaça de la Vila de Sant Feliu, a les 18h.