Movem Sant Just | El Rentapeus
15984
post-template-default,single,single-post,postid-15984,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

El Rentapeus

El Rentapeus

Des de Movem Sant Just volem que ens conegueu millor: que sapigueu què pensem; quines són les nostres opinions sobre temes d’actualitat i sobre temes santjustencs, quines accions estem duent a terme des del nostre grup municipal i des del partit; què s’està impulsant des de les nostres regidories i quins actes fem pel municipi, i qui som; quines persones formem part d’aquest projecte d’esquerres; ecologista, feminista i transformador.

Per aconseguir-ho hem editat el primer número de la revista El Rentapeus, la revista de Movem Sant Just. Amb aquesta publicació volem obrir-vos la porta perquè pugueu conèixer de primera mà i en profunditat el nostre dia a dia, intentant defugir dels 280 caràcters del Twitter. Explicant les coses amb calma i de manera reflexiva, sobre què ens ocupa i preocupa, per tal de compartir el nostre punt de vista, les nostres reivindicacions, les nostres lluites i els nostres èxits. I per això és una revista escrita amb els caps, però també amb els cors, i ho diem en plural perquè, precisament, és una revista escrita des de la pluralitat de persones i opinions que integren el nostre espai polític.

En aquesta primera edició se centra en dos elements principals, el primer, com no podia ser de cap altra manera, sobre la pandèmia que estem vivint aquest 2020, abordant-lo des de diferents perspectives: des de la perspectiva de la dona, des dels reptes ecològics que tenim i tindrem i des de l’educació i els infants. El segon, un balanç sobre aquest primer any de mandat al capdavant de les regidories d’Educació, Infància, Joventut, Medi Ambient, Residus i Transició Energètica.

Desitgem que aquesta sigui la primera edició de moltes més que vindran al darrere, amb la voluntat d’explicar el nostre punt de vista, de ser transparents i de què conegueu qui som.

Us deixem el link perquè pugueu accedir directament a la primera edició de El Rentapeus en format PDF. Esperem que gaudiu de la lectura!