Movem Sant Just | vint-i-cinc anys de Casal
16123
post-template-default,single,single-post,postid-16123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

vint-i-cinc anys de Casal

vint-i-cinc anys de Casal

Aquest 2022 estem d’aniversari. El Casal de Joves celebra els seus vint-i-cinc anys.

I és que en aquests vint-i-cinc anys pel Casal han passat ja moltes generacions de persones que han participat de les seves activitats, dels seus tallers i cursos, dels seus concerts i espectacles, del servei de mobilitat, del seu punt d’informació juvenil, dels seus espais de trobada de tarda… També és un espai que ha vist néixer entitats diverses, de música, artístiques, culturals, totes elles responent a les necessitats i les inquietuds de la gent jove.

El Casal ha sigut un espai de trobada i de descoberta. Un espai on conèixer a gent nova, crear amistats, créixer i aprendre, guanyar autonomia i confiança i, també, per a passar-s’ho bé.

I aquesta ha sigut una aposta política pionera, destinant-hi recursos per a poder tenir un Casal a l’altura de les necessitats, unes necessitats que han anat canviant, i molt, durant tots aquests anys. I és que el Casal és un projecte resilient, que aconsegueix connectar amb la gent jove i s’adapta a les noves realitats, element clau en una etapa de la vida on el canvi hi és present en el dia a dia.

No voldria deixar perdre l’ocasió per a agrair a les persones professionals que estan i han estat darrere d’aquest projecte, han fet, i continuen fent, molt bona feina. També donar les gràcies a totes les persones joves que s’hi han vinculat al llarg de tots aquests anys.

En definitiva, el Casal ha definit de forma clara el Sant Just que coneixem, acompanyant a desenes de generacions i deixant una empremta inesborrable en totes i cadascuna d’elles. I només em queda animar a les generacions que venen i que vindran, que s’apropin al Casal, que se’l facin seu i que el gaudeixin durant molts anys més.