Movem Sant Just | S’acosta la Festa Major
16136
post-template-default,single,single-post,postid-16136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

S’acosta la Festa Major

S’acosta la Festa Major

A principis d’agost, com és ja tradició, Sant Just celebra la Festa Major. Després d’un 2020 sense poder celebrar la festa a causa de la pandèmia i d’un 2021 on la vam poder celebrar, però amb unes limitacions importants d’horaris i aforaments, torna una Festa Major com les d’abans, com les prepàndemia. Una festa que celebrarem durant 5 dies, del 3 al 7 d’agost.

Durant aquests 5 dies podrem gaudir d’activitats per a tots els públics; infants, adolescents, joves, adults i gent gran. Hi hauran activitats clàssiques de la nostra festa com el punt de trobada, la festa dels blaus, la guerra de titans, el laberint de contes, la passejada literària, l’espectacle de foc, etc. També tindrem algunes activitats recuperades com el tobogan aquàtic, el quinabarra, el festival Holi o el vermut solidari.

Cal fer esment d’un element important, un dels elements centrals de la Festa Major, les barraques i les nits de concerts, canvien d’ubicació. Després de realitzar els concerts a l’espai de la Bonaigua i IES s’ha valorat un nou espai. Aquest cop tallarem el carrer Narcís Monturiol, a prop de l’antiga ubicació del camp de futbol, i allà construirem el recinte on posarem l’escenari i les barraques i on es faran els concerts de divendres i dissabte així com el sopar de Festa Major.

Tot això gràcies a la implicació necessària de les entitats i col·lectius que, de forma voluntària i amb molta empenta, proposen i duen a terme moltes de les activitats que trobareu a la programació de la Festa Major. És gràcies a elles que la Festa Major té aquest caràcter tant genuí.

Han sigut dos anys difícils per l’oci i la cultura popular. Som conscients de les ganes que té tota la ciutadania, sobretot la jove, de recuperar l’activitat i de celebrar-ho. Esperem recuperar l’esperit de Festa Major, la competitivitat de blaus i grocs i, sobretot, les ganes de passar-ho bé i de celebrar la nostra festa.

Visca la Festa Major i visca Sant Just!